Lupaamme: Polkujuoksun ja maastopyöräilyn yhdistelmällä pääset päivässä kauas Urho Kekkosen kansallispuistoon. Pyöräilemme retken alussa ja lopussa upeilla poluilla. Juoksemme mahdollisuuksien mukaan pieniä polkuja, joista osaa ei näy kartalla. Erämaafilosofiamme lähtee turvallisuudesta, jota opit retken aikana ja siihen valmistautuessa. Neuvomme, millaiset varusteet tarvitset pitkään kestävyyspäivään pohjoisessa.

Maastopyöräilemme Kiilopään tunturikeskuksesta Suomunruoktulle, Rautulammelle tai Taajoslaavulle. 10–15 kilometrin pyöräilyn jälkeen juoksemme kierroksen Urho Kekkosen kansallispuiston upeilla poluilla ja reitistä riippuen saatamme piipahtaa jalkaisin polkujen ulkopuolellakin. Juoksun jälkeen pyöräilemme takaisin lähtöpaikkaan.

Halutessasi opit retken suunnittelua ja suuntimista tunturiluonnossa.

Reitin suunnittelee toiveidenne pohjalta UK-puiston kupeessa asuva Polkujuoksijan ja Pyöräily+Triathlonin päätoimittaja sekä Flowpisteen perustaja Tomi Savolainen. Osan ryhmistä hän myös opastaa. Tarvittaessa buukkaamme ryhmälle kaksi opasta.

Koko päivän retkellä matkaa kertyy yleensä pyörällä ja jalan yhteensä 50–75 kilometriä, mutta voimme sopia myös lyhemmistä tai pidemmistä matkoista.

Tapaamme pitkää juoksua edeltävänä päivänä pienellä tunnustelulenkillä. Käymme läpi tulevan pitkän retken sekä varmistamme, että suunniteltu reitti sopii ennustettuun keliin. Tarvittaessa mukautamme reittiä tai turvaudumme varareittiin.

Reitistä riippuen alkaen 150 € / henkilö, mikäli ryhmäkoko vähintään 4 henkilöä. Kysy tarjous!

Yhteydenotot ja ryhmävaraukset >> tomi.savolainen@gmail.com

Hinta sisältää alv:n, oppaan retkellä ja tunnustelulenkillä, pitkän retken valmistelutilaisuuden sekä varustelistan. Hinta ei sisällä esimerkiksi majoitusta, eväitä, pyörävuokraa ja ruokailuja tai pitkään retkeen mahdollisesti liittyvää kimppakyytiä. Osallistujat huolehtivat omasta vakuutusturvastaan.

Maastopyörän voit vuokrata sähköavustuksella tai ilman kumppaniltamme Roll Outdoors Kiilopäältä.