Lupaamme: Kolmen päivän polkujuoksu vie tuntureiden erämaahan. Juoksemme valtaosin pieniä polkuja, joista osa tuntuu unohdetuilta, sekä polutonta paljakkaa. Erämaan juoksufilosofiamme lähtee turvallisuudesta, jota opit retken aikana ja siihen valmistautuessa. Neuvomme, millaiset varusteet tarvitset varaustupiin tukeutuvassa polkujuoksuvaelluksessa pohjoisen yöttömän yön kesässä.

Leppoisalla juoksuseikkailulla koet Urho Kekkosen kansallispuiston ydintä. Ryhmää opastaa UK-puiston kupeessa asuva Polkujuoksijan päätoimittaja ja Flowpisteen perustaja Tomi Savolainen. (*)

Etenemme leppoisasti hölkäten, joskin ylämäissä myös kävelemme lajin ja matkan luonteeseen sopivasti. Emme todellakaan hae reittiennätyksiä, mutta yhteensä satakunta kilometriä tunturinousuineen ja mahdollisine illan lisälenkkeineen tekevät reissusta fyysisen.

Kuljetamme ruoat ja varusteet mukanamme. Yövymme metsähallituksen varaustuvissa, joten tavaramäärä pysyy kohtuullisena.

Huom! Varaustuvat voimme varata vasta ilmoittautumisten myötä. Mitä aiemmin ilmoittaudut, sitä varmemmin saamme juoksuvaelluksen kannalta paikat ideaaleista tuvista. Tämä on tärkeää erityisesti koronarajoitusten aikana, sillä varaustupien paikkamäärää on rajoitettu.

Kerrothan ilmoittautuessasi, mikäli et ole aiemmin kokenut ultramatkan juoksukisaa tai -retkeä tai vähintään yhden yön juoksuvaellusta. Myös ensikertalaiset ovat lämpimästi tervetulleita, mutta retken turvallisuuden ja mielekkyyden takia käymme yhdessä läpi tilanteesi.

385 € / juoksija

Retki toteutuu, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 4 henkilöä. Mikäli ilmoitat vähintään 6 henkilöä kerralla, hinta on 355 € / hlö. Jos haluatte retkelle vain oman ryhmän kesken, katso myös juoksuvaellusten ryhmävaraukset.

Tiedustelut ja varaukset >> tomi.savolainen@gmail.com

Hinnat sisältävät alv:n, varaustuvat sekä polkujuoksuoppaan retkellä, valmistelutilaisuuden juoksuvaelluksen aattona 9.9.2021 ja varustelistan. Hinnat eivät sisällä kimppakyytiä vaelluksen lähtö- ja paluupisteeseen eikä esimerkiksi muuta majoitusta, ravintoa ja varusteita. Osallistujat huolehtivat omasta vakuutusturvastaan.

(*) Pidätämme oikeudet vetäjien vaihdoksiin.